Laddar

Min personliga bakgrund

Jag har underligt nog aldrig varit intresserad av astrologi, det har känts så långsökt att min födelsetid hade något att göra med mig själv och med vem jag är att göra. Däremot har jag varit mycket, mycket intresserad och trott att det någonstans skulle finnas en kunskap om VEM JAG ÄR – vilket har varit en oerhört stor fråga för mig hela livet. Som barn hörde jag talas om Ole Halesbys tankar om ”De fyra temperamenten”. Andra klassade sen in mig i Melankolikern. Det stämde till viss del – men jag kände att jag var så mycket mer, och att det fanns sidor som ingen annan såg. I vuxen ålder fann jag så Enneagrammet – en gammal kunskap som förklarade människan utifrån 9 olika personlighetstyper. Oerhört inspirerande, men det gällde att själv ”bedöma” hitta vem jag var och varken försköna eller upphöja sin typ. Det var svårt och jag kände inte igen mig till fullo. Så av en händelse – via en föreläsning om Meta-medicin fick jag höra talas om Human Design och ”störtgooglade” direkt. Fann ett system som ”kanaliserats ned”, givits genom transmission, i modern tidsålder. Med ens visste jag att detta var det jag sökt, fast jag egentligen är en skeptiker och mycket frågande till nya ”glassiga” läror som vill ”tjäna pengar på människors längtan”. Detta nya system byggde också på födelsetid och födelseplats – men tog med i beräkningen den nya kunskapen om att vi är gjorda av stjärnor, stjärnstoft, som ju också den senaste vetenskapliga forskningen kan berätta och försöker beskriva för oss i dag. Nu föll alla frågor på plats. Men ack – så mycket nytt det var att ta in. Och nästan allt på engelska, förutom några få som i Sverige och på svenska kunde ge en läsning av min ”karta. Massor av gratismaterial finns naturligtvis på internet, och gratis karta, och det blev för mig en ovärderlig källa att leta kunskap i.

Men och det blev ett viktigt MEN. Om jag nu vet vem jag är, tillfullo känner att det är rätt, ser mina sår, svagheter tillkortakommanden och alla fantastiska möjligheters om vad jag kan bli. Hur kommer jag då dit? Det blev min stora fråga, som jag naturligtvis brottas med än och kommer att förhålla mig till hela livet. Att veta vem man är, att ha fått kartan och börjat ana den inre inbyggda kompassen som vi alla så vist har fått inrättat inom oss, är en sak, men det är så lätt att halka in i de gamla tankemönstren, i de gamla skamkänslorna, de gamla trygga dikena längs vägen och att alltför lättvindigt vilja ta snabbsteg till förnyelse och förändring. Då fann jag ganska snart en ytterligare, betraktelsesätt med kroppslig koppling, ända ned på cellnivå – våra gener. En ny kunskap som kallas Genekeys och jag förstod att jag funnit fram till det jag sökt. Här gällde det inte att jag var beroende av att någon annan med utbildning kunde tolka och läsa mig karta, utan jag själv, skulle under återstoden av mitt liv ha texter att KONTEMPLERA, läsa och begrunda, vem jag verkligen var och hur jag skulle kunna läka och låga upp mina gener bakåt och framåt i kommande släktled. Det var en befrielse av stora mått. Jag beställde boken Gene Keys direkt och är bara en nybörjare- men känner en enorm förtröstan och får plötsligt ihop allt. Den senaste naturvetenskapen om att vi faktiskt inte är offer för våra gener, utan kan aktivera dem och befria oss ifrån det gamla offertänkandet. De gamla andliga sanningarna, de esoteriska skolorna, de gamla mystiska lärorna, religionens olika mysterievägar som Kabbalah, I-Ching, bibelns uppenbarelsebok och den traditionella astrologin. Plötsligt fann jag ett hem att bo i, bildligt talat, för alla mina tidigare frågor. Inget, fast det är otroligt ny och häpnadsväckande kunskap – studsar jag mot. Det mesta ler jag igenkännande mot och känner i hela min varelse ett stor och bekräftande JA. Ett Tack som blir ett stort leende i hela min kropps gamla gener. Äntligen fick jag ett hopp, som håller att både dö och leva på. Min enda begränsning är att materialet inte finns på svenska än. Så googelöversätt är en stor tillgång. Och tålmodigt letar jag mig fram längs denna nya Gyllene väg. Men tålmodig har jag aldrig varit. Direkt sökte jag domänerna både för Genekeys för Sverige och den nya domänen för vår mänskliga framtid, Homosanctus.se För mitt behov att dela med mig, göra ny kunskap lättillgänglig för andra sökare, är en mycket djup längtan hos mig. Även om jag för länge sedan slutat evangelisera. För det personliga sökandet måste uppstå djupt i varje människa först. Men mitt behov att dela med mig, göra ny kunskap lätt att finna kan jag inte vänta med, fast jag är en total nybörjare själv, – som en tiggare som vill berätta för andra tiggare var det finns mat att hämta.